Monday, July 30, 2012

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ &  ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
Οι άγιοι επίσκοποι αφάνισαν τον Ελληνισμό Φυλετικά, Εθνικά, Πολιτισμικά, Πνευματικά και Ιστορικά, χωρίς ποτέ ο Ελληνισμός να ανταποδώσει τα χτυπήματα που δέχτηκε. Πολεμούν την Ελλάδα και υμνολογούν εμετικά τους εβραίους, τους οποίους αποκαλούν προπάτορες των Ελλήνων και εκλεκτούς του Θεού, σκυλεύοντας προκλητικότατα την πανάρχαια ιστορία μας.
Το χριστιανικό ορθόδοξο ιερατείο μετάλλαξε το θεό σε έναν αποτρόπαιο εγκληματία, σε ένα αποκρουστικό τέρας, που μεθά από τους θανάτους και τους βασανισμούς των Ελλήνων. Ευνούχισε πνευματικά τους ‘Ελληνες, οι οποίοι σταμάτησαν να σκέφτονται, να στοχάζονται, να δημιουργούν, να συνθέτουν, να φιλοσοφούν και να μεγαλουργούν, γιατί οι άγιοι βασανιστές βάφτιζαν αίρεση κάθε ιδανικλη και υψηλή σκέψη και την εξαφάνιζαν αμέσως.
Το «φιλανθρωπικό» έργο της Εκκλησίας είναι γνωστό εδώ και χίλια εφτακόσια χρόνια. Αμύθητη περιουσία, ατελείωτα σκάνδαλα, αγυρτείες, τραπεζίκες καταθέσεις, δημόσιες καταπατήσεις, χρηματισμοί, παγκάρια, ιερές μίζες, αποπερατώσεις ναών, ιεροί πλειστηριασμοί και άλλα παρόμοια. Στο όνομα ενός Θεού «φαταούλα».
Καιρός είναι το πνεύμα να επιστρέψει και πάλι στη γενέτειρα του την Ελλάδα.
Ας βγούμε από το μαντρί για να το υποδεχτούμε.
ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
(μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο με ένα κλικ εδώ)
Συγγραφέας: Γεράσιμος ΚαλογεράκηςATTENTION: This book gives a very good historical account of the Hellenic people’s journey in how they became Christians and the suffering they endured, at the hands of the Christians and the establishment of the Christian Eastern Roman Empire.
However we do not agree or approve of the characterizations the author uses to describe the Jewish people in this book!

ΠΡΟΣΟΧΉ: Αυτό το βιβλίο δίνει μια πολύ καλή ιστορική αναδρομή της πορείας του Ελληνικού λαού στον τρόπο με τον οποίο έγιναν χριστιανοί και τα δεινά που υπέστησαν, στα χέρια των χριστιανών και το καθεστώς της  χριστιανικής Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ωστόσο, δεν συμφωνούμε και δεν  εγκρίνουμε τους χαρακτηρισμούς ο συγγραφέας χρησιμοποιεί για να περιγράψει τον Εβραϊκό λαό σε αυτό το βιβλίο!


Η Παναγία και τα Εβραίο - χριστιανικά ανόητα παραμύθια!
Χθες είχαμε Δεκαπενταύγουστο και η "Ορθόδοξη" Ελλάδα γιόρτασε την Κοίμηση της Θεοτόκου, δηλ. το θάνατο της μητέρας του θεού. Διαβάζω στη Βικιπαίδεια:
"Κατά την παράδοση, όταν η Παναγία πληροφορήθηκε άνωθεν τον επικείμενο θάνατο της, προσευχήθηκε στο όρος των Ελαιών, ετοιμάστηκε και ανέφερε το γεγονός στους Αποστόλους. Επειδή κατά την ημέρα της κοίμησης δεν ήταν όλοι οι Απόστολοι στα Ιεροσόλυμα, μια νεφέλη τους άρπαξε και τους έφερε κοντά της. Την τοποθέτησαν στο μνήμα της Γεσθημανής. Μετά από τρεις μέρες ο τάφος ήταν άδειος. Η παναγία ανελήφθη στους ουρανούς".

The Virgin Mary and the Hebrew / Christian foolish fairy tales!
Yesterday we had mid-August and the "Orthodox" Greeks celebrated the “Assumption of our lady”, i.e. the death of the mother of god?
I read in Wikipedia:
"According to tradition, when the Virgin Mary learned of her imminent death, she prayed on the Mount of Olives, she prepared and mentioned this fact to the Apostles. Because on the day of the Assumption not all the apostles were in Jerusalem, a cloud gathered them and brought them to her. A tomb where she was buried was erected for her in Gethsemane. After three days the tomb was empty. Thus the Virgin Mary was taken to heaven. (Mary had 7 children, yet she is celebrated as a virgin?)

THE HOLOCAUST OF THE HELLENIC PEOPLE
By Gerasimos Kalogerakis

click here for The Holocaust of The Hellenes


A revealing book about the suffering of the Hellenic people at the hands of the Christians in the "Dark Ages" of the Eastern Roman Empire ( Byzantium).


TO OLOKAYTOMA.jpgΟ όρκος των Νεών


Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Τιμή
Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Πίστη

Τα Μαντεία των θεών (του Θεού)

Πιστεύουμε, όπως τά μαντεία έχουν αποκαλύψει σε μας ότι οι Θεοί (Ο Θεός) δώρησε στόν Ελληνικο Λαο τα μεγάλα δώρα της Ελληνικής ταυτότητας, Ελληνική γλώσσα, τό Ελληνικό πνεύμα και σε αντάλλαγμα (ο Θεός) επέλεξε και ζήτησε από τους 'Ελληνες ότι αναλάβουν την πρόκληση και την αποστολή για τη δημιουργία ενός υψηλού επίπεδου πολιτισμού, για το καλό της ανθρωπότητας και να μοιραστούν αυτό τον πολιτισμό με όλους τους ανθρώπους και λαούς του κόσμου.

(ο Θεός) ζήτησε επίσης από τη Ελληνική Φιλή να δώσει τον λόγο τις, εις αυτόν ότι
θα προστατεύσει, θα διατηρήσει, και να περάσει αυτά τα δώρα, στους
απόγονους τους και να τα κρατήσουν για πάντα ως πολίτιμα της Ελληνικής Φιλής!

Ο Ελληνικός Λαός με προθυμία δέχτηκε την τιμή, την πρόκληση και την αποστολή που
τους παραχωρείσαι ο Θεός και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού απέναντι
τού Θεού οι πρόγονοί μας έδωσαν το λόγο των και τον όρκο των προς τον Θεό οπως
αυτοί και οι απόγονοί τους, ποτέ δεν θα δείξουν καμία έλλειψη σεβασμού προς τόν Θεό (Θεούς) καί θά εκπληρώσουν την αποστολή του Θεού και ποτέ δέν θα αποβάλουν τα Θεία δώρα από τη μια γενιά στην επομένη.

Με άλλα λόγια ορκιστεί καν προς τον Θεό ότι θα εκπληρώσουν
την εντολή αυτή και οτι θα προστατεύσουν, διαφυλάξουν, διατηρήσουν και οτι θά παραδώσουν αυτά τα δώρα,
στους απογόνους τους, να τα κρατήσουν για πάντα.

Με άλλα λόγια, (ο Θεός) τέθηκε σε διαθήκη (σύμβαση) με τον
Ελληνικό Λαό και θεωρείται ότι είναι αιώνια! Δεν μπορεί να καταργηθεί
επειδή κατ 'αρχήν δεν μπορούν οι Θεοί (ο Θεός) να σπάσουν τις υποσχέσεις τους, - το οτι η διαθήκη διαρκεί για πάντα είναι ο δείκτης της, και εχει βαθύ ρόλο και
χάρη στη θεολογία του αρχαίου Ελληνισμού.

{Για εμάς, ως Ελληνικός Λαός, για να γυρίσουμε την πλάτη μας, να εγκαταλείψουμε αυτά τα μεγάλα δώρα του
Θεού, να εγκαταλείψουμε την αποστολή του Θεού, είναι σαν να εγκαταλείπουμε την υπόσχεσή μας προς τον
θεό, είναι σαν να δείχνουμε ασέβεια και αχαριστία προς το Θεό και αυτό
θεωρείται μεγάλο έγκλημα καί αδίκημα πρός τη θεία χαρη!

Για μας και για τη θρησκεία μας, είναι το μεγαλύτερο έγκλημα η αδίκημα που μπορεί ένας Έλληνας να διαπράξει.}

*Συνεπώς είναι καθήκον μας να ενθαρρύνουμε όλες τις Ελληνικές κοινότητες και όλους τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσουν τον Ελληνισμό και να επιστρέψουν στην Ελληνική Εθνική θρησκεία των προγόνων μας.

*Καθώς οι Θεοί (ο Θεός) έκαναν τις επιθυμίες τους γνωστές σε μας μέσω των χρησμών του μαντείου και την Ελληνική πατρώα θρησκεία, πιστεύουμε επίσης ότι είναι καθήκον μας να είμαστε πάντα πιστοί και αφοσιωμένοι στην Ελληνική Εθνική θρησκεία μας.

*Έτσι, μέσω τον χρησμό του μαντείου προς σε μας τον Ελληνικό λαό, αποκαλύπτεται σε όλους τους λαούς του κόσμου, ότι όλες οι γλώσσες είναι ένα δώρο από τον Θεό (από τους θεούς). Συνεπώς, είναι καθήκον όλων των λαών να εκτιμούν με σεβασμό, αγάπη και στοργή την αντίστοιχη γλώσσα τους. 

 
*Καθώς οι Θεοί (ο Θεός) έκαναν τις επιθυμίες τους γνωστές σε μας μέσω των χρησμών του μαντείου και την Ελληνική πατρώα θρησκεία (Ελληνική Εθνική Θρησκεία),  μας αποκαλύπτουν επίσης:

 Ότι οι Θεοί συμβουλεύουν και απαιτούν ταυτόχρονα από εμας τους Έλληνες να ήμαστε πάντα  συντονισμένοι, συνεργάσιμη, με αδελφική αγάπη και αρμονία  μεταξύ μας για το κοινό καλό μας και για να  μπορέσουμε να εκπληρώσουμε την αποστολή και την υπόσχεση μας στα Θεια!

  * Από τη στιγμή που αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε την Ελληνική Εθνική θρησκεία μας από τους χριστιανούς, έχουμε πάρει διαζύγιο από την αιώνια δέσμευση και συμβόλαιο μας με τους Θεούς για τη δημιουργία ενός ανώτερου πολιτισμού για το καλό της ανθρωπότητας και ως εκ τούτου έχουμε παρασυρθεί σε μια καθοδική πορεία μιας διεφθαρμένης ζωής με χαμηλό ήθος, αρχές και αξίες που έχει ως αποτέλεσμα τη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας και του λαού μας.
Αποξενωθήκαμε από το "κάλλος" και την "αρετή" !
Γυρίζοντας την πλάτη μας, στη δέσμευση και την υπόσχεση των προγόνων μας προς στους Θεούς (το Θεό), έχουμε διαπράξει ένα πολύ σοβαρό έγκλημα και αδίκημα και στη διαδικασία χάσαμε την αίσθηση της κατεύθυνσης μας.
Είναι ζωτικής σημασίας για μας να ανανεώσουμε τους όρκους μας προς τους Θεούς (το Θεό), και για άλλη μια φορά να δεσμευτούμε στο έργο της δημιουργίας ενός ανώτερου πολιτισμού για το καλό της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να αποκαταστήσουμε τους εαυτούς μας και να θέσουμε τη χώρα και το λαό μας στην πορεία ώστε για μια ακόμη φορά να γίνουμε ένα σπουδαίο έθνος.

[Η διεύθυνσή μας είναι: aalexandridis2010@gmail.com]


ΤΕΛΕΤΉ (ΕΟΡΤΉ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΟΝ)

(Για τα παιδιά μας, είναι ο οδηγός προς τον "Ελληνικό Πολιτισμό")

Όταν γίνονται 14 ετών (για αγόρια και κορίτσια).

Ο Ιεροφάντης - ιερέας η ένας έντιμος τον καλεσμένων (γυναίκα η άντρας) καλωσορίζει όλους τους παρευρισκομένους στην σημαντική αυτή την τελετή με έναν καταλλήλο ύμνο και λόγο, δηλαδή καλωσορίζει τους καλεσμένους στην ορκωμοσία της αδελφής................(ονομα) η αδελφό.................(ονομα)....κλπ.

(Ιερέας – ‘Ημνος)
«Ο Δία, ο ισχυρότερος από αυτούς που περπατούν στους χώρους του Ολύμπου
κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί τη μεγάλη θέληση σας, εσείς οποίος κυβερνά τους θεούς»
Μπορείτε να στείλετε τις καταιγίδες, τις αιχμηρές και τα χειροκροτήματα του κεραυνού,
τα φωτεινά μπουλόνια του κεραυνού στην εντολή σας.
Μεγάλε Δία, σε καλούμε ως αμυντικό φίλο, στον οποίο
προσεύχομαστε για τη νίκη , των οποίων η τιμή είναι η υψηλότερη.
Ο Δία των πολλών εορτών, ο Δίας με τις πολλές ονομασίες,
γενναιόδωρος Δίας, Δίας ο πάροχος, θεματοφύλακας των επισκεπτών,
προστάτης των παιδιών, Δίας ο παντοδύναμος,
σύντροφος της αρχοντικής Ήρας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων,
Δίας στον οποίο παρέχονται όρκοι, Δίας ο σοφός και δίκαιος
Πατέρα Δία, σας τιμούμε και ζηταμέ την ευλογία σας.(Ολμιλία που o ιεροφάντης καλωσορίζει τους καλεσμένους)
Κυρίες και κύριοι, αγόρια και κορίτσια, το όνομά μου είναι .................... (επωνυμία) ............ και είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ για να χοροστατήσω στην τελετή απονομής όρκο του ..................... ...............(όνομα)

Έχουμε πράγματι την τιμή να είμαστε εδώ για να παρακολουθήσουμε, να συμμετάσχουμε και να γιορτάσουμε αυτή την πολύ ιδιαίτερη περίσταση, ο όρκος τελετή απονομής των πιστών γιο η κόρη του Ελληνισμού.

Αυτή είναι επίσης μια περίοδος περισυλλογής, μια στιγμή για να θυμηθούμε, την απόπειρα από τους Πέρσες τη κατάκτηση και υποδούλωση της Ελλάδας και του λαού της, η απόπειρα της γενοκτονίας του Ελληνικού λαού και την απόπειρα να εξαλείψουν τον Ελληνικό πολιτισμό, από τους Χριστιανούς κατά τη διάρκεια του μεσαίωνα στα 1,000 σκοτεινά χρόνια κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, την επιμέρους γενοκτονία του λαού μας κατά τη διάρκεια των 400 ετών βάρβαρη κατοχή από τους Οθωμανούς Τούρκους. Για να θυμόμαστε όλες τις δοκιμές και την ταλαιπωρία των προγόνων μας και τη χαρά της επιβίωσης τους ως ελληνικός λαός, την αντοχή και την αποφασιστικότητά τους να είναι ελεύθερη, έτσι ώστε να είναι σε θέση να κάνουν τη συμβολή τους στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλη την ανθρωπότητα.

Στην ελληνική παράδοση, αυτή η τελετή είναι μια από τις πιο όμορφες, ειδικές περιστάσεις στη ζωή ενός νέου η νέα. Πρόκειται για την ενηλικίωση τους, όταν οι νέοι, άνδρες και γυναίκες μας φτάνουν σε έναν ειδικό προορισμό στη ζωή τους, όταν ενηλικιώνονται με αρετή και είναι έτυμη να αναλάβουν σημαντικά καθήκοντα και υποχρεώσεις σε αυτόν το προικισμένο ταξίδι της ζωής τους στον ελληνικό κόσμο.Ω αδελφός η, η αδελφή (υποψήφιος) τραγουδά έναν κατάλληλο μικρό ύμνο και μετά απαγγέλλει τον όρκο.
(‘Ημνος)
Απευθύνομε προς τους Θεούς
Των προγόνων μου.....
Την αγάπη και
Τον σεβασμό μου......
Στον Θεό Δια και όλων
Των Θεών....
Με αγάπη στην καρδιά
Και την αρετή στο νου...
Δίνω αυτόν τον
Ιερό όρκων μου....

(‘Ορκος)

Ας μην παύσω ώ Μάκαρες Θεοί, να σας χρωστώ ευγνωμοσύνη,
για όλα τ' αγαθά που από εσάς λαμβάνω και έχω λάβει
με δωρητή τον Ύπατο Δία.
Ας μην παραμελήσω, αναλόγως της δύναμης μου
το καλό του γένους μου.
Το να υπηρετώ πρόθυμα το κοινό καλό, αυτό ας θεωρώ
και δικό μου μεγάλο όφελος.
Ας μην γίνομαι αίτιο κανενός κακού,
από αυτά που τυχαίνουν στους ανθρώπους,
αλλ’ αγαθού, όσον δύναμαι, ώστε να γίνομαι κι εγώ ευτυχής, ομοιάζοντας σ' εσάς.

Δίνω τον λόγο μου στους θεούς ότι θα σεβαστώ την σύμβαση και διαθήκη που τέθηκε μεταξύ των Θεών και τον Ελληνικό Λαό.
Δίνω τον λόγο τιμής μου ότι και εγώ θα διατηρήσω τον όρκο που δόθηκε από τους προγόνους μου στους Θεούς.
Θα βάλω τα δυνατά μου ως Έλληνας να συμβάλω στη δημιουργία ενός ανώτερου πολιτισμού για το καλό της ανθρωπότητας.
Δίνω το λόγο τιμής μου, που όπως ζητήθηκε από τους θεούς, να κρατήσω, να διατηρήσω και να περάσω στην επόμενη γενιά των Ελλήνων, τα δοσμένα δώρα από τους θεούς, τα δώρα της Ελληνικής γλώσσας, της Ελληνικής ταυτότητας και του Ελληνικού πνεύματος για πάντα.
(Στη συνέχεια ο υποψήφιος διαβάζει μια προσευχή)

Αθηνά, απότομη-ανοιχτομάτης κόρη του Δία, εξαιρετική
νηφάλιος θεά, τολμηρή καρδιά προστάτης των τεχνών.
Φωτεινή Αθηνά, πάθος που καθοδηγείται από προνοητικότητα,
ένα είδος που μας πλησιάζει, το οποίο δεν διαφεύγει τη μάχη,
που το όφελος σας ζητείται από πολλούς, η παρουσία σας τόσο ισχυρή,
τόσο διεισδυτική, τόσο καταφανής.
Αθηνά, λαμπερή πολέμου υπηρέτρια, το παιδί της σοφίας,
Προσεύχομαι σε σας. Ακριβείς και καθαρή σκέψη
Ζητώ από εσάς, καθαρό και ευλογημένο λόγο με σαφήνεια,
εγγύηση και πεποίθηση, γρήγορο πνεύμα και γρήγορη δράση.
Δώσε μου τα μάτια να δω μακριά, να δω εντός, πάντα την αλήθεια,
δώσε μου την καρδιά να ΑΝΤΕΞΩ, δώσε μου την δύναμη σταθερά να κρατηθώ.

Μετά η καλεσμένοι όλοι μαζί εκφράζουν το σύνθημα ΑΞΙΟΣ 3 φορές


Μετά το πλήθος των καλεσμένων τραγουδά 2 καταλλήλους ύμνους.


Στον πρώτο ύμνο εκφράζουν ότι καλωσορίζουν την αδελφή η των αδελφό στην Ελληνική οικογένεια και στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία ως ισότιμο μέλος, και ότι θα προστατεύσουν και θα προωθήσουν και θα υποστηρίξουν την πορεία τους στον δρόμο της ζωής τούς.

πρώτος ύμνος
Υιέ / κόρη της Ελλάς
Σας καλωσορίζουμε στην θρησκεία των προγόνων μας
Υιέ / κόρη της Ελλάς
Σας καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας
Με υπερηφάνεια σας παίρνουμε κάτω από τα φτερά μας
Ως ισότιμο μέλος και εταίρος
Σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της ελληνικής ζωής
Σας υποσχόμαστε να σταθούμε στο πλευρό σας
Και να σας υποστηρίξουμε,
Σε όλες τις προσπάθειές και πρόκλησης σας
Θα είναι τιμή μας να σας καθοδηγήσουμε
Με αγάπη και αρετή
Σε αυτή, την ορθή πορεία σας


Στον δεύτερο ύμνο εκφράζεται η δοκιμασία η πρόκλησης και η αποπήρα γενοκτονίας που πέρασε ο Ελληνισμός και ότι ενωμένη δίνουν όρκο ότι θα επιζήσουν σαν ‘Ελλνηνες, για να κρατήσουνε των λόγο τους, τον όρκο τους στους θεούς να δημιουργήσουν έναν ανωτέρω πολιτισμό για το καλό της ανθρωπότητας κ.τλ.

δεύτερος ύμνος....

Ευχαριστούμε όλους τους θεούς,
αλλά πάνω απ 'όλα τον Απόλλωνα
οποίος φωτίζει τη συνείδησή μας
Και μας οδηγεί στην αναζήτηση για την αλήθεια και το νόημα της ζωής!
Πολλές φορές έχουμε θριαμβεύσει ενάντια στην καταπίεση και τη δουλεία
υπέμεινα με κατά τη διάρκεια μιας μακράς περιόδου
την τυραννία και τη μάστιγα της γενοκτονίας
Ήμασταν ανθεκτική και αποφασισμένοι να επιβιώσουμε
Ως ελληνικός λαός,
για τη είχαμε μια υπόσχεση να εκπληρώσουμε
Για να κρατήσουμε το λόγο μας προς τους θεούς
Για να δημιουργήσουμε ένα υψηλότερο πολιτισμό
Για το καλό της ανθρωπότητας
Και για να μεταδώσουμε από τη μια γενιά στην επόμενη
Τα δώρα που μας κληροδότησαν οι θεοί
«Ευχαριστούμε τους θεούς για την τιμή
Ευχαριστούμε την θεά Αθηνά για τη σοφία της,
Υποσχόμαστε στους Θεούς ότι θα κάνουμε το παν ....να τα καταφέρουμε....
Είμαστε 'Έλληνες και ενωμένοι θα νικήσουμε
Εχουμε υπόσχεση για να εκπληρώσουμε
θα επιβιώσουμε..... θα τα καταφέρουμε......και θα θριαμβεύσουμε»


'Έπειτα, ο ιερέας η ο τελετάρχης τελειώνει με ένα κατάλληλο λόγο.

Αγαπητοί φίλοι κυρίες και κύριοι, είδαμε και απολαύσαμε το τυπικό μέρος του όρκου στην τελετή απονομής, που ήταν μαγευτεί από τη ζεστασιά και την ειλικρίνεια του αδελφού / αδελφής μας ... (Όνομα) ............. από το γιο / την κόρη της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης γιορτής, θα πρέπει να πούμε ότι είναι, μια από τις πιο σημαντικές περιπτώσεις στο Ελληνικό ημερολόγιο και ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη ζωή των νέων μας, οι οποίοι είναι οι μελλοντικοί φορείς, ο φακός του Ελληνισμού. Σήμερα ... (Όνομα) ............. έκανε δύο πολύ σημαντικές δεσμεύσεις, με άλλα λόγια ...ο/η ... (Όνομα) ............. ανάλαβε δυο πολύ σημαντικές ευθύνες και πιστεύω ακράδαντα ότι αυτός / αυτή θα κάνει το καλύτερό που μπορεί για να εκπληρώσει αυτά τα καθήκοντα. Επομένως λέω χωρίς δισταγμό ότι είμαστε πολύ περήφανοι για ...τον/την.... Όνομα .................... και είναι τιμή μας να είμαστε εδώ για να γιορτάσουμε αυτή την ειδική περίσταση στην ζωή του/της ..........(Ονομα), και ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να συνεχίσουμε τη γιορτή αυτή με τον ελληνικό παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με το τραγούδι και χορό.

Αλλά πρώτα απ 'όλα, ζητώ από όλους σας να τραγουδήσετε μαζί μου των το Ελληνικό εθνικό ύμνο και να απαγγέλλωμε όλοι μαζί τον όρκο των Ελλήνων.

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ
ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ

Μετά όλοι μαζί τραγουδούν τον Ελληνικό εθνικό ύμνο και τελειώνη η επισημη πλευρά της τελετής και συνεχίζει το δεύτερο μέρος της γιορτής με φαγοπότι, χορό και τραγούδι.

Κυρίες και κύριοι τώρα με μεγάλη χαρά κηρύσσω την έναρξη του δεύτερου μέρους του εορτασμού! Ας ξεκινήσει το γλέντι, σας εύχομαι όλους καλή διασκέδαση !
ΤΕΛΟΣ

Oath of the Young - Ο όρκος των Νέων (ORKOMOSIA)

Hellenic National Religion and Honour
Hellenic National Religion and Faith

We believe as the oracles have revealed and passed on to us that the Gods (GOD) gifted the Hellenic people with the great gifts of Hellenic identity, Hellenic language and Hellenic spirit and in return the Gods (GOD) chose and requested from the Hellenic people that they take on the challenge and mission (duty) to create forever a high level of civilization for the good of mankind and to pass on and share this civilization with all the people of the world.

The Gods (GOD) also requested that the Hellenic people give their word that they would protect, preserve, maintain and pass on these gifts, to their descendants and to keep for all time.

The Hellenic people eagerly accepted the honor, challenge and mission which the Gods (GOD) bestowed upon them and as a mark of gratitude and respect towards the Gods (God) our ancestors gave their word and oath to the Gods (God), that they and their descendants would never show any disrespect to the Gods (God) by fulfilling Gods eternal mission and never discard (give – up) Gods gifts from one generation to the next.

In other words they vowed (promised) to the Gods (GOD) that they would fulfill Gods commandment and to protect, preserve, maintain and pass on these gifts, to their descendants, to keep for all time.

In other words the Gods (GOD) entered into a covenant (contract) with the Hellenic people and is understood to be eternal; it cannot be abrogated because in principle the Gods (GOD) cannot break their promises – That the covenant endures forever is itself the greatest indicator of the profound role grace plays in the theology of ancient Hellenism.

For us the Hellenic people, to turn our backs, to abandon these great gifts of God, to abandon Gods mission, is to break our word and promise to the Gods (GOD), is to show disrespect and ungratefulness to the Gods (GOD) and is considered a great crime-offense.

For us and our religion it is the biggest crime-offense that a Hellene can commit.


*Hence it is our duty to encourage all Hellenes and Hellenic communities around the world to embrace Hellenism and to return to the Hellenic National Religion of our forefathers.

*As the Gods (God) made their wishes known to us through the oracles and the Hellenic religion we believe that it is our duty to be forever loyal and dedicated to our Hellenic religion also.
*Thus, from this oracle to us the Hellenic people, it is revealed to us and to all the people of the world, that all languages are a gift from God (from the Gods). Therefore it is the duty of all peoples to treasure with respect, love and affection their respective languages.* As the Gods (God) made their wishes known to us through the oracles and the Hellenic National Religion, they also disclose to us:
  That the Gods advise and require from us the Hellenic people to always be cooperative with one another and to always have brotherly love and harmony for our common good so as to be able to fulfill our mission and our promise to the Divine!

* Since we were forced to relinquish our Hellenic religion by the Christians, we have been divorced from our eternal commitment and covenant with the Gods to create a higher civilization for the good of mankind and as a consequence we have drifted into a downward path of a corrupt life with low morals, principals and values which has resulted in the almost total destruction of our country and our people.
We have become alienated from “goodness - beauty and "virtue"!
In turning our backs to the commitment and promise our ancestors made to the Gods (God), we have committed a very serious crime and offence and in the process we lost our sense of direction.
It is of vital importance for us to renew our vows to the Gods (to God) and to once again commit ourselves to the task of creating a higher civilization for the good of mankind. This is the only way that we can redeem ourselves and put our country and people on the path of once again becoming a great nation of people.


QUESTIONS

Should we re-create the ancient Greek celebration that when our children (boys & girls ) reach the age of 14, they give during a special ceremony, an oath that they will always stay true to and be loyal and dedicated to the Hellenic people and religion and that they will keep their ancestors vows to God (the Gods).They vow never to turn their backs on the the Hellenic religion,language,civilization and culture. They promise to participate and contribute to the creation of a higher civilization for the good of mankind, and for this celebration to be treated as a very special occasion for the children whereby we make them feel very special and proud on that day. We give them a party, family and friends come to pay their respects and we give them gifts to celebrate their formal induction into the Hellenic religion. We believe this needs to be acted upon immediately.


ANCIENT GREEK CEREMONY (admission as equal members of the Hellenic National Religion and the Hellenic family) -Oath giving Ceremony -  (Orkomosia)
When turning 14 years of age for boys and girls
The priest or an honored guest –master of ceremony- or a respected member of the family (MAN or WOMAN) welcomes all the attendees to this important ceremony, with an appropriate hymn and speech.

(Appropriate Hymn by priest)
To Zeus
Zeus, mightiest of those who walk Olympus' halls,
none can long deny your will, you who rules the gods
themselves. You send the storms, the sharp claps of thunder,
the bright bolts of lightning that strike at your command.
Great Zeus, who we call on as defender, who we
pray to for victory, whose honors are the highest.
Zeus of many festivals, Zeus of many names,
kindly Zeus, Zeus the provider, guardian of guests,
protector of children, Zeus the all-powerful,
mate to stately Hera, father of gods and men,
Zeus by whom oaths are sworn, Zeus the wise and the just,
Father Zeus, We honor you and ask your blessing.Then the speech of welcome by priest or M.C.,

Ladies and gentlemen, boys and girls, my name is………………..(name)………… and I am very pleased to be here to officiate at the oath giving ceremony of …………………(name)……………………..
We are indeed honored to be here to witness, to participate and to celebrate in this very special occasion, the oath giving ceremony of a faithful son/daughter of Hellenism.

This is also a time of reflection, a time to remember, the attempt by the Persians the conquest and subjugation of Hellas and its people, the attempt of genocide of the Hellenic people and the attempt to wipe out the Hellenic civilization, by the Christians during the 1000 years of the dark age during the occupation by the Eastern Roman Empire, the partial genocide of our people during the 400 years of brutal oppression and occupation by the Ottoman Turks. To remember all the trials and suffering of our ancestors and the joy of their survival as a Hellenic people, their resilience and determination to be free so as to be able to make their contribution to a better world for all mankind.

In the Hellenic tradition, this ceremony is one of the most beautiful, special occasions in the life of a Hellenic young man or women. It is the coming of age when our young men and women reach a special destination in their lives, when they become mature and virtuous to take on important duties and obligations in this gifted journey of life in the Hellenic world.


Then the priest or the master of ceremony asks the
Brother (name)……………….or Sister (name)…………….. ,
To start the proceedings by singing a small hymn.

(The candidate sings a Hymn)
I address the Gods
Of my ancestors
My love and
My respect......
To my God Dias and all
The other Gods....
With love in thy heart
And virtue in thy mind...
I give this
My sacred vow and oath...

The brother or sister is then requested to take the oath and then to recite a prayer.
(The candidate takes the Oath)

Let me never cease, Oh Blessed Gods, to be grateful to you,
For all the goods that I receive and have received from you
Granted to me by the Supreme Zeus.
Let me not neglect, depending on my strength,
What is good for my people.
To willingly serve the common good, let me consider this
As being my great benefit also.
Let me not become a cause of harm,
A harm that befalls on other people,
But, to the extent possible, be a cause of good, so as to be able to reach happiness, resembling you.
I give my word to the Gods that I will respect the covenant made between the Gods and the Hellenic people.
I give my word of honour that I too will keep the oath given to the Gods by my ancestors.
I will do my best as a Hellene to contribute to the creation of a superior civilization for the good of humanity.
I give my word of honour, that was asked by the gods, I shall keep, preserve and transmit to the next generation of Hellenes the gifts donated by the Gods, the gifts of the Greek language, Greek identity and the Greek spirit, forever.


(The candidate then recites a prayer)

Athena, sharp-eyed daughter of excellent Zeus,
clear-headed goddess, bold-hearted patron of craft.
Bright Athena, passion guided by forethought,
kind one who draws near us, who flees no battle,
your favor sought by many, your presence so strong,
so penetrating, so unmistakable.
Athena, shining war-maid, child of wisdom,
I pray to you. Precision and unbundled thought
I ask of you, crisp reason and blessed clarity,
surety and conviction, quick wit and quick action.
Give me eyes to see far, to see true, to see within;
give me heart to bear it, give me strength to hold fast.


Then the guests all together chant the phrase AXIOS 3 times.


This is then followed by 2 appropriate hymns
Which are sung or chanted by the priest and the guests in attendance!


The first hymn expressing a welcome to the sister or brother into the
Greek family and Greek Religion as an equal member, and a vow
To protect and promote and support their progress in life’s journey.

First hymn......
O son / O daughter of Hellas
We welcome you into the faith of our forefathers
O son / O daughter of Hellas
We welcome you into the Hellenic family
With pride we take you under our wings
As an equal member and partner
In this exciting Hellenic journey of life
We promise to stand by you
And to support you,
In all your endeavors’ & challengers in life
It will be an honour to guide you with love and virtue
On this, the righteous path........

The second hymn expresses the many challenges and attempts of genocide αgainst the Hellenic people, and that united they give their oath that they will survive as a Hellenic people and that they will keep their word, their oath to the gods (God) to create a higher civilization for the good of mankind etc.

Second hymn......
We thank all our gods but most of all Apollo
Who illuminates our conscience……….
And guides us in the search for the truth and the meaning of life!!!
Many times we have triumphed over oppression and slavery
We endured a time of tyranny
We endured the scourge of genocide
We were united with resilience and a determination to survive ……..
For as a Hellenic people, we had a promise to fulfill
To keep our word to the gods
To create a higher civilization
For the good of all mankind
And to pass on from one generation to the next
The gifts bestowed upon us by the gods ……
«We thank the gods for this honour
We thank goddess Athena for her wisdom
We promise the Gods that we will do our best
We are Greeks and united we will survive we will overcome
We have a promise to the Gods to fulfill
We will survive ..... We will succeed ...... We will overcome»

Then the priest or the master of ceremonies ends the proceedings with an appropriate speech.

Dear friends, ladies and gentlemen, we have witnessed and enjoyed the formal part of the oath giving ceremony, we were enchanted by the warmth and the sincerity of our brother/sister …(Name)………….by the son /daughter of Hellas, during this very special celebration, I would have to say is, one of the most important occasions in the Hellenic calendar and one of the most important steps in the lives of our young people, who are the future torch bearers of Hellenism. Today … (Name)…………. made two very important commitments, in other words ….(Name) ………….took on some very important responsibilities and I firmly believe that he/she will do his/her best to fulfill these duties. Therefore I say without hesitation that we are very proud of …Name………………..and we are honoured to be here to celebrate this special occasion in his/her life and the best way to make this, a time to remember is by continuing this celebration in the traditional Hellenic way, with singing and dancing.

But first of all, I ask you all to join in with me, the singing of the Hellenic national anthem!

All together they sing the Greek national anthem and the formal part of the ceremony comes to an end and is followed with a party with, food/drinks, singing and dancing.

Ladies and gentlemen I now declare open the beginning of the second part of the celebrations! Let the party begin, I wish you all a good time!
END


 ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΉΝΩΝ ΕΘΝΙΚΏΝ

ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!!

Στην Ελληνική Εθνική Θρησκεία και Τιμής γιορτάζουμε το συμβολισμό και τις διδασκαλίες των Θεών μας.

Επίσης γιορτάζουμε τη γέννηση ... τη ζωή και τις διδασκαλίες των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων μας, ... οι προπάτορες μας... και Πατέρες του Ελληνικού Έθνους και λαού !

In the Hellenic National Religion and Honour we celebrate the symbolism and the teachings of our Gods.

We also celebrate the birth...the lives and the teachings of our ancient Ηellenic philosophers,...our forefathers and Fathers of the Hellenic Nation and people!

Για περισσότερες πληροφορίες κάνετε ένα κλικ εδώ...
For more information click on here...
http://aristotellis-alexandridis.blogspot.com.au/


No comments:

Post a Comment